Undervisningsmaterialer til GoCook Smagekassen 2022

Her på siden finder du årets undervisningsmaterialer til GoCook Smagekassen 2022.
Elevark og lærerark
De trykte materialer

Bestil EKSTRA fysiske materialer her

Har du brug for ekstra undervisningsmaterialer? Så bestil dem her. Alle skoler, der er tilmeldt Smagekassen, har allerede modtaget de aftalte klassesæt i skolen. De er sendt via PostNord.

GoCook i rødderne materialer
Film

Du kan se alle filmene her:

  • Du kan finde dem på gocook.dk via dette direkte link til kategorien 'rodfrugter' her.
  • Du kan også vælge menuen 'kokkeskolen' og derefter kategorien 'Smagekassen temaer' og derefter underkategorien 'Rodfrugter' i GoCook-app'en.
  • Eleverne kan også scanne QR-koderne i elevhæftet, opskrifthæftet og på plakaterne med deres telefon. De kan blot bruge deres almindelige kamera i telefonen.
  • Filmene ligger også på GoCooks YouTube-kanal her
Opskrifter online

Alle opskrifterne til årets Smagekasse er online

Du finder dem her:

 

Levering af materialer

Alle undervisningsmaterialer er blevet sendt til skole i løbet af uge 39/40. 

Undervisningsmaterialerne er sendt som 1 samlet levering til din skole i uge 39/40. Leveringen vil indeholde én eller flere kasser. 1 kasse svarer til 1 klassesæt. Den/de lærere, der er tilmeldt, står som modtagere på den øverste kasse – men kun her! I skal selv sørge for at fordele klassesættene mellem jer! Vi er nødt til at gøre det på denne måde for at få at holde omkostningerne nede.

Den lærer, der har tilmeldt flest klassesæt, har fået en track and trace mail fra Post Nord. Tjek gerne, at mailen ikke lander i dit spamfilter.