Hvad er Gocook Smagekassen?

GoCook Smagekassen er en af Danmarks største skoleaktiviteter, hvor mere end 150.000 elever fra 80% af landets grundskoler og specialskoler hvert år deltager. Se videoen, og få et hurtigt overblik.

Tilmeldingen til GoCook Smagekassen 2021 er nu slut. Det er heller ikke længere muligt at ændre i din tilmelding. Du kan dog stadig nedjustere antal smagekasser, hvis du ønsker det. Kontakt os her.
Du kan dog stadig bestille undervisningsmaterialerne 'GoCook din kål' gratis her.

GoCook Smagekassen 2021 handler om kål. Undervisningsforløbet er målrettet madkundskab, valgfag i madkundskab, natur/teknologi, biologi og begyndende fysik/kemi.

Lær fx om kåls sæson, smag, brug i køkkenet, fysisk-kemiske egenskaber og bæredygtighed. Eksperimenter også med udenlandske og danske retter med kål.

De tilmeldte skoler modtager i uge 39 GRATIS undervisningsmaterialer og opskrift-hæfter til 24 elever, som de kan bruge og genbruge. I uge 43, 44 eller 45 henter de tilmeldte skoler en GRATIS smagekasse med råvarer til bami goreng og peinirli til 24 elever i en lokal Coop-butik.

Læs mere om de varer, du skal købe og undervisningsmaterialerne i menupunkterne til venstre (computer) eller ved at trykke på pilen i banneret 'GoCook Smagekassen' ovenfor (mobil).

Se, hvilke skoler der deltager på dette kort: