Om GoCook-appen

NB: Husk at holde GoCook-kokkeskoleapp'en opdateret. Vi fornyer indholdet og gør den løbende bedre.

Du kan bruge GoCook-kokkeskoleapp'en til undervisningen i madkundskab, i specialundervisningen og som brobygning til hjemmet. 

Du kan også introducere den til eleverne, så de kan bruge den derhjemme og blive mere selvstændige i køkkenet.

Brug eventuelt husholdningsfilm om mobiltelefonen eller iPad'en, så den ikke bliver beskidt!

Få opskrifterne læst højt og brug minuturet

Son noget nyt er det også muilgt at få opskrifterne læst højt. Det sker i trin-for-trin visningen og kun der. Eleverne får en introduktion, når de første gang bruger app'en.

Download GoCook-appen

Hent til iPads og iPhones

App Store

Hent til Android

Google Play
Generelt om opskrifterne

Flere end 1000 børnevenlig trin-for-trin opskrifter

Både app og web indeholder en stor kogebog med mere end 1000 børnevenlige trin-for-trin opskrifter. For at eleverne kan komme rigtigt i gang med opskrifterne, har vi valgt både at bruge tekst og billeder til at illustrere, hvilke råvarer og redskaber, de skal bruge. Eleverne bliver præsenteret for et trin i opskriften ad gangen i kronologisk rækkefølge. Ved de trin, hvor der er en særlig vigtig metode, kan de vælge at se en kort film om, hvordan man kan gribe det an. Fx en film om, hvordan man woksteger eller laver en mørdej. Alle opskrifterne kan også versioneres til 2-4-6 personer. I undervisningsøjemed så svarer fx 2 personer til smagsprøver til 4 elever. 

 

Kokkeskolen

I kokkeskolen på både web og app finder du flere end 800 små videoer. Det er metodevideoer om alt fra, hvordan du skærer hvidkål og ordner chili til, hvordan du deler æg. Til mange opskrifter er der også en video, der forklarer de vigtige elementer i opskrifterne. Eller giver dem ny viden.

 

Leksikon

Når eleverne forbereder sig til madlavningen kan de gøre brug af et stort råvare- og redskabsleksikon med over 750 billeder og let forståelige forklaringer. Her kan man både finde de mest almindelige råvarer og redskaber, som blomkål, fiskefilet og brødrister, og de mere ukendte, som brissel og mandolinjern. Leksikonet findes både på web og app.