Om Coop Skolekontakten

Coop Skolekontakten er et lille undervisningsforlag i Coop.

Hvad laver Coop Skolekontakten?

Coop Skolekontakten udgiver undervisningsmaterialer først og fremmest målrettet undervisning i grundskolen. Her har vi fokus på emnerne: sundhed, forbrug, miljø, klima og etisk handel. 

Coop Skolekontakten udgiver desuden et nyhedsbrev, som udkommer ca. en gang om måneden. Der kan du holde dig opdateret omkring alt, der vedrører GoCook Smagekassen, nye udgivelser, særlige tilbud eller aktiviteter. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden. 

 

Hvorfor udarbejder Coop skolematerialer?

Formålet med Coop Skolekontaktens undervisningsmaterialer er at gøre børn og unge mere bevidste om, at de er forbrugere, og at deres valg har konsekvenser både for dem selv og deres omgivelser.

Grunden til, at Coop Skolekontakten findes, er, at der i andelsvirksomheden Coops formålsparagraf bl.a. står, at vi skal uddanne, undervise og informere, og det gør vi gennem arbejdet med undervisningsmaterialerne i Coop Skolekontakten. Coop Skolekontakten blev etableret i 1974 - dengang som FDB Skolekontakten.

Coop Skolekontakten er en del af Coops CSR-arbejde. Coop arbejder for et mere bæredygtigt og ansvarligt forbrug. Det gør vi både globalt, nationalt og i den lokale butik. En del af vores overskud går tilbage til samfundet gennem støtte til aktiviteter inden for sundhed, klima, miljø og etisk handel.

Du kan læse mere om Coops øvrige CSR-arbejde på Coops website.