13. april 2023

GoCook Smagekassen 2023 er aflyst

Smagekassen 2023 er aflyst

På grund af den svære økonomiske situation i Coop er der desværre ikke penge til at gennemføre GoCook Smagekassen i 2023. Det er jeg rigtigt ked af, for jeg ved, hvor stor madglæde og læring den giver på skolerne. 

Jeg arbejder benhårdt på at få Smagekassen tilbage i 2024.

Indtil da kan du bruge alle vores nuværende materialer. Jeg vil opdatere vores GoCook årshjul og komme med nye elevark til 'grundbogen', så du kan gøre brug af eksisterende materialer i Smagekasse-ugerne i efteråret.

Og skriv gerne en kommentar nederst her i nyheden om, hvad Smagekassen betyder for dig og hvorfor det er vigtigt at få den tilbage.

Bente Svane Nielsen
Programchef GoCook og Skolekontakten
Kontakt mig på:

Brug fortsat skolekontakten.dk og gocook.dk

Det er lykkes at finde penge til at holde både skolekontaktens hjemmeside inklusiv lageret med gratis undervisningsmaterialer i live, så du fortsat kan bestille materialerne mod kun at betale porto og forsendelse.

Du kan også fortsat bruge gocook.dk og GoCook-app'en.

Accepter i øvrigt gerne cookies, når du bruger skolekontakten.dk og gocook.dk. Det giver vigtige data på, hvor meget hjemmesiderne bliver brugt. Jeg bruger kun cookies til analyse.

Se de gratis undervisningsmaterialer

Se, download eller køb de mange gratis undervisningsmaterialer fra GoCook og Skolekontakten.

Materialer

Kommentar

14. maj 2023
Anne-Mette Bruun
Øv… hvor ærgerligt! Jeg har brugt Smagekassen flittigt og ved, at min klasse bliver så skuffede. Smagekassen bidrager hvert år til, at børnene får nye smagsoplevelser og viden om forskellige grøntsager. De får også øvet sig i at smage nye og ukendte varer- ofte har de lavet mad hjemme efterfølgende. Håber at Smagekassen kommer retur næste år! Vh Anne-Mette
14. april 2023
Line
Øv, hvor er det ærgerligt! Go Cook har været det her særlige pust udefra i min årsplan de sidste mange år. Håber at det kommer tilbage!
14. april 2023
Line
Øv, hvor er det ærgerligt! Go Cook har været det her særlige pust udefra i min årsplan de sidste mange år. Håber at det kommer tilbage!
13. april 2023
julie cerkez
Kære Bente, Sikke en skam - jeg har med KÆMPE succes brugt GoCook i mange år. Jeg har både brugt det til indskoling og mellemtrinnet. Håber det kommer tilbage. Dbh Julie Cerkez/Maglegårdsskolen
13. april 2023
Adam Williamson
Kære Bente og hele holdet bag GoCook. Mega ærgeligt og en tradition i skolekalenderen og et aktivitet som ALLE børn, elever, familier, kollegaer samt undertegnet har glædeligt set frem til. Jeg melder mig gerne til så snart vi kommer på den anden side og kan genskabe dette i 2024. JEG vil gerne bidrage som kok, kulinarisk legebarn og folkeskolelærer med hang til GRØNNE tilgange til madglædens udbredelse. Mvh, Adam Williamson

Skriv en kommentar