Evaluering 2022

Alle evalueringer er åbne til d. 1. januar 2023.

Her finder du links til evalueringer af GoCook Smagekassen 2022 for både lærer, elever og forældre.

Ift. evalueringen til eleverne er det letteste sandsynligvis, at du mundtligt videregive linket til dem, så de kan svare på spørgeskemaet via deres telefoner. 

Nederst på siden ligger der også forslag til en tekst, som du kan lægge ind i AULA sammen med linket til forældrene.

Evaluering til læreren

Lærerevaluering

Du modtager en mail med evaluering af GoCook Smagekassen 2022 i midten af uge 48 (sendt ud d. 1. dec.). Vi håber, at du har tid og mulighed for at udfylde det.

Har du ikke selv stået for undervisningen, er du velkommen til at sende evalueringen videre til den el. de lærere, som har haft undervisningen. Du kan videresende dette link: https://gocook.dk/laerer-eval

Evalueringen vil hjælpe os til at blive endnu bedre til at lave GoCook Smagekassen fremover, men det vil også hjælpe os til at vurdere om GoCook har den ønskede værdi for jer.

Tak for hjælpen!

Evaluering til eleverne

Elev-evaluering

Du har, sammen med dine klassekammerater, arbejdet med GoCook Æblehack i de sidste par uger. Vi vil gerne høre, hvordan du synes, at det har været. Vi har derfor lavet nogle spørgsmål, som vi håber, at du vil svare på. Det tager 2-3 minutter at svare på dem. Du finder spørgsmålene i linket med elev-evalueringen nedenfor.

Svarer du på spørgsmålene, deltager du – sammen med dine klassekammerater – i en lodtrækning om biografbilletter til hele din klasse.

Link til elev-evalueringen: http://gocook.dk/elev-eval (linket er åbent indtil d. 1. jan. 2023)

Evaluering til forældrene

Forældre-evaluering

Vi vil også gerne evaluere GoCook Smagekasse hos dine elevers forældre. Vi vil bl.a. gerne høre, hvordan de har oplevet, at deres barn har været med i forløbet, og om GoCook Smagekassen har været med til at øge deres barns interesse for mad.

Nedenfor har vi skrevet en tekst, som du kan lægge på fx Aula samt et link til forældre-evalueringen.

Forslag til tekst til AULA om evalueringen til forældrene:
Dit barn har netop arbejdet med undervisningsforløbet GoCook Smagekassen om rodfrugter i faget xxx. I den forbindelse vil de hos GoCook gerne høre, hvad dit barn har syntes om at være med, din oplevelse af barnets madinteresse mv. Det tager ca. 2-3 min. at udfylde skemaet, og dine svar er naturligvis anonyme.
Link til spørgeskemaundersøgelsen: https://gocook.dk/hjem-eval (linket er åbent til den 1. januar 2023)