Print side

GoCook Smagekasse-konkurrencen og afstemningen

I år har vi både en GoCook Smagekasse-konkurrence og en afstemning, som eleverne kan deltage i. 

GoCook Smagekasse-konkurrencen

GoCook Smagekasse-konkurrencen er til for, at eleverne skal have det sjovt, dele deres oplevelser med andre og samtidig lære noget om sund mad. Eleverne deltager ved at svare på en række spørgsmål, tage billeder af maden og uploade begge dele til vores hjemmeside gocook.dk.

Førstepræmien - en restaurantdag med en kok

Den bedste besvarelse bliver præmieret med en restaurantdag sammen med en kok. På dagen kommer kokken ud på skolen og laver mad sammen med den klasse, som har vundet.

Restaurantdagen finder sted om eftermiddag, således at klassens forældre har mulighed for at komme og smage på børnenes retter.

Alle råvarerne til maddagen med kokken bliver leveret af Coop Skolekontakten.

Vinderne af 2. og 3. pladsen modtager også præmier.

Deltag i konkurrencen

Se konkurrencebetingelserne for GoCook Smagekassekonkurrencen 2016 (opdateres senere).

Vil I deltage i konkurrencen, skal I svare på nogle spørgsmål, og evt. tage billeder og film af nogle madlavningsprocesser. Uploade det hele på gocook.dk. Konkurrencen kører fra den 24. oktober til den 5. december 2016.

Link til konkurrencen: http://smagekasse.gocook.dk/

Online afstemning

Også i år (2016) kan eleverne deltage i en afstemning på nettet. I år handler afstemningen om Danmarks nationalret. De voksne stemte om den i 2014. Nu er det de unges tur. Eleverne kan stemme på siden stem.gocook.dk