Print side

Spar tid på at printe, tilpasse opskrifter og få hjælp til forberedelse

Det lyder måske for godt til at være sandt, men GoCook kokkeskole-app’en kan hjælpe dig.

It skal iflg. de nye forenklede fælles mål være en integreret del af alle fag. Her kan GoCook-kokkeskole-app’en bidrage. Den er gratis og er velegnet til netop madkundskab. Vi har lavet en bruger- og lærervejledning til app’en, så det kan blive lettere for dig at inddrage den i undervisningen. 

I bruger- og lærervejledningen kan du finde tips til, hvordan app’en kan bidrage til din undervisning, hvordan den kan øge elevernes udbytte samt en praktisk guide til brug af app’en. 

Nogle af fordelene ved at bruge app’en er, at du ikke længere behøver at printe opskrifterne til undervisningen. I kan bruge app’en på iPad’en direkte i undervisningen. Pak den blot ind i husholdningsfilm, så den ikke bliver fedtet. 

Alle opskrifterne er desuden målrettet elever i 4.-7. klasse. Det vil sige, at de sprogligt passer til alderstrinnet, og at opskrifterne er opdelt i trin, hvor hvert trin kun indeholder en opgave. Desuden er der billeder af alle ingredienser, køkkenredskaber, indsat små, relevante metodefilm undervejs i opskrifterne samt minuture, som hjælper eleverne med at holde styr på tiden. 

Og så kan opskrifterne versioneres, således, at man kan tilpasse opskriften til fx 2 personer. Det passer til 4 elever i madkundskab, og så er der nok til, at de får de en smagsprøve på retten. 

Hent app’en ved at scanne QR-koden her til højre eller ved at gå ind på http://gocook.dk/profiles/gocook/app/ 

Hent iPad-app-vejledningen her (pdf-fil).