Print side

GoCook on tour kører igen i efteråret – vil I med?

GoCook gentager succesen og tager på tour rundt i landet. GoCook-mobilen kommer Kvickly-butikker i hele landet. Sidste år deltog 1.380 skoleelever i touren til 76 forskellige byer.

Der skal deltage en skoleklasse ved hvert arrangement. Så hvis I har lyst, så er chancen der nu. Det er gratis at deltage, og deadline er 5. juni. 

Hvad er GoCook on tour?

Coop Skolekontaktens madprojekt ’GoCook’ har en gammel ombygget Citroen – et rullende køkken, som vi kalder GoCook-mobilen. GoCook on tour er en madlavningsaktivitet, hvor skolebørn laver 100% deres egne grønne pizzaer, og serverer smagsprøver for de forbipasserende.  Aktiviteten sker foran butikken varer et par timer. 

Hvad søger vi?

Til hver Kvickly-butik søger vi en 4.-7. klasse på max 30 elever, som har eller har haft madkundskab. Det kan også være et valghold i madkundskab. 

Hvad får I?

GoCook on tour er en mulighed for at inddrage omverdenen i undervisningen – en ’Åben skole’-aktivitet. Eleverne får råvarekendskab, nye smagsoplevelser, viden om årstidens grøntsager og succesoplevelse med at fungere som værter ved at uddele smagsprøver. Derudover får hver elev et GoCook-forklæde, og klassen modtager også GoCook-bogsystemet, som er en grundbog og en kogebog til faget madkundskab. Du som lærer modtager også et forslag til, hvordan du kan planlægge og gennemfør et undervisningsforløb, som bakker op om aktiviteten. Det svarer til ca. 2-4 undervisningsgange, som ligger før og efter aktiviteten. 

Hvad kan du gøre, hvis I vil deltage?

Hvis I har lyst til at være med, så kontakt den lokale Kvickly. Spørg efter varehuschefen eller souschefen. Fortæl, at du ved, at GoCook-mobilen skal rundt til alle Kvicklyer i efteråret, og at du og din klasse gerne vil komme og lave mad, hvis butikken mangler en klasse til deres arrangement. Deadline for kontakt til butikken er mandag den 5. juni.   

Hvornår kører touren og hvilke butikker er med?

Vi starter den 14. august i Nordjylland og slutter i Valby ved København den 13. oktober. Her kan du se helt præcis, hvilke Kvickly-butikker vi besøger, og hvornår (NB: Du kan ikke på forhånd se, om din Kvickly har tilknyttet en skoleklasse eller ikke): 

Kvickly-tour-planen for efteråret 2017

Processen efter 5. juni

Hvis en Kvickly-butik ikke har skaffet en skole inden d. 5. juni, vil det fremgå af et nyhedsbrev fra os omkr. midten af juni. Til den tid har du mulighed for at tilmelde dig hos Coop Skolekontakten ved evt. ledige pladser på touren.