Print side

Lad os blive hørt for fremtiden

Et meget gennemarbejdet undervisningsmateriale, der tager emner op som miljø, energi, forbrug, dyre/menneskerettigheder og fremtiden!

Lad os blive hørt – for fremtiden er udarbejdet til tværfaglig miljøundervisning og projektarbejde i grundskolens 5. – 6. klasse. I elevbogen på 32 sider arbejdes med fokus på miljøet i fremtiden. Der arbejdes i elevbogen med de seks temaer: Energi, transport, affald/genbrug, dyrs forhold, ressourcer og forbrug.

Udgangspunktet er dilemmaer og interessekonflikter, og der arbejdes mod en forståelse af, at vi alle er med til at skabe fremtiden og vælge ad hvilken vej, vi vil gå mod en miljøvenligt fremtid. Der lægges både i elevbøgerne og i lærervejledningen op til aktiviteter, der kan vække elevernes interesse for samfundsudvikling og hensyn til miljøet. Samtidig arbejdes der med det faglige grundlag, der skal til for at kvalificere holdninger, beslutninger og handlinger hos både børnene og alle os andre.

Med et klassesæt på 24 elevbøger følger en lærervejledning på 20 sider.

 Alle materialerne er gratis. Du betaler blot for porto og  pakning. Læs om Skolekontaktens prispolitik. Klik på  ikonet her til højre.

Bestil Lad os blive hørt for fremtiden (enkelt hæfte)

 

Bestil Lad os blive hørt for fremtiden (klassesæt)

Fag: 
Biologi
Emneundervisning
Natur og teknologi
Tværfaglig
Klassetrin: 
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse